MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ü ziyaret etti.

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz ve İl yöneticileri tarafından karşılanan ve göreve geldiğinden bu yana ilk ziyaretini gerçekleştirdiğini belirten MHP İl Başkanı, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın saldırıya uğramasıyla ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tekin, 'Yaşanan olayın, tasvip edilecek bir tarafı yoktur. Akp'nin ülkeyi sürüklediği mecrayı iyi tahlil etmek gerekiyor" dedi.

AKP İÇİN ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ
Ziyaretleri ve göstermiş oldukları siyasi nezaket nedeniyle MHP Samsun Teşkilatı'na teşekkür eden CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, 'MHP'nin, böyle bir menfur saldırı sonrası örgütümüzü ziyaret etmesi, bizim için oldukça anlamlıdır. AKP'nin, ülkeyi sürüklemek istediği uçurumun farklı toplum kesimlerince anlaşılıyor olması, bizim için ayrıca önemli. Size sonsuz teşekkür ediyoruz. Bilinmelidir ki, bu saldırılar, AKP için çöküşün habercisidir. Amaçları, toplumu kutuplaştırmak ve CHP'yi bir çatışma ortamına sürüklemektir. Partimiz bu oyuna bundan önce gelmedi, bundan sonra da gelmeyecektir" diye konuştu.