Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başkanlığı dönemindeki 2 yıllık çalışmalarını, belediye tarafından düzenlenen bir programda değerlendirdi. Programa Çamyar ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, sanat ve spor camiasından çok sayıda vatandaş katıldı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK
İki yıllık süre zarfında dosdoğru olmaya gayret ettiklerini söyleyen Başkan Çamyar, "Allah'ın izni ile gayretlerimizden ve Ünye'nin öz değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu güzel şehrin topraklarına yeni bir şehir kurmaya geldik demiştik 2 yıl önce. Bu kapsamda çalışmalarımızda gece gündüz, mesai, tatil gözetmeksizin tüm ekibimizle beraber, en üst makamdan en alt makama kadar birlikte çalıştık ve çalışıyoruz. Yaptığımız tüm projelerde en ince ayrıntıya kadar bu şehri hak ettiği değerlere ulaştırma adına titizlikle çalışmaya devam ediyoruz' diye konuştu.

AYLIK 500 BİN TL TASARRUF
Çalışmalarını bir sunumla anlatan Başkan Ahmet Çamyar, "Göreve geldiğimizde belediyenin 705 personeli bulunuyordu. Bu sayı bugün itibariyle 382'ye indi. Belediyemiz bu sayede ayda 500 bin TL'lik maaş tasarrufu yaptı" dedi.

YOL YATIRIMLARI ARTTIRILDI
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de veren Çamyar, "47 bin metrekare parke yol, 9 bin 250 metre bordür ve yağmur suyu hattı, bin 200 metrekare beton perde duvar, 3 bin 500 metreküp taş duvar ve 83 bin 782 ton filler ve stabilize malzeme ile yol bakım çalışmaları yaptık. 2014 yılında 4 milyon TL, 2015 yılında 9 milyon TL yol yatırımı gerçekleştirdik. 2016 yılında da 12 milyon 700 bin TL'lik yola yatırım yapacağız" dedi.

YENİ PROJELER GELİYOR
Başkan Çamyar ayrıca, e-imza, Kent Rehberi, eski Kültür Sarayı'nın yıkımı, Askıda Ekmek, Kültür Yolu projesi, İkram Çeşmesi gibi projelerin tamamlandığını, Rüzgarlı Sokak, Taka Balık Pazarı, Tabakhane Deresi, Pazar Yeri ve Minibüs Garajı, Gençlik Merkezi, Kültür Sarayı, Köy Pazarı ve Organize Sanayi Bölgesi projelerinin de çalışmaları yapılarak en kısa zamanda Ünyelilerin hizmetine gireceğinin müjdesini verdi.