Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesinde yaşayan ancak uzun süredir Güneydoğu Bölgesinde görev yapan özel harekat polisleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Taşçı, 'Biz de bu güç ve inanç oldukça kimsenin gücü bizi bölmeye, ayrıştırmaya yetmeyecektir' diye konuştu.

İzinli olarak evlerine dönen özel harekat polislerini kahvaltıda ağırlayan Başkan Taşçı, 'Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği bugünlerde polisimizin, askerimizin ne zor şartlarda, ne kadar büyük fedakarlıklarla görev yaptığını biliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz kahvaltıda, ilçemizde yaşayan ama Güneydoğu Bölgesi'nde görev yapan özel harekat polislerimizle bir araya gelmek istedik. Bir nebze de olsa moral vermek, Atakum ilçesi olarak dualarımızla yanlarında olduklarımızı bilmelerini istedik. İzinlerinin bitmesinin ardından yeniden aynı bölgelerde operasyonlarda katılacak olan polislerimizle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduk' şeklinde konuştu.

Türkiye'nin ihanet çemberine alındığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı şöyle konuştu: 'Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan hainlerin, ülkemizi bölme hayalleri içerisinde olduğunu biliyoruz. Ancak bunun bir hayalden öteye gidemeyeceğini de çok iyi biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir. Türk milleti de dünyanın en güçlü, en inançlı milletidir. Biz de bu güç ve inanç oldukça kimsenin gücü bizi bölmeye, ayrıştırmaya yetmeyecektir. Bu anlamda Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan tüm askerlerimize, polislerimize dua ediyoruz. Allah, yar ve yardımcıları olsun inşallah' şeklinde konuştu.

AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Yıldırım ve Süleyman Sezen'in de katıldığı buluşmanın ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, özel harekat polislerine 'Türk bayrağı' hediye etti. Özel harekatçılar ve Başkan Taşçı daha sonra ellerinde bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.