İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ihlamur Cafe Restaurant'ta düzenlenen sabah kahvaltı programında esnaf odaları başkanları ve esnaflar ile bir araya geldi.

Gerçekleşen kahvaltı programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, çok sayıda oda başkanları ve esnaflar katıldı.

Esnaf odaları ile yakından ilgilenerek esnafların isteklerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Tok konukları ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

"ESNAFIN YANINDA OLDU"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un her zaman esnafın destekçisi olduğunun altını çizen Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler "Günün ilk saatlerinde İlkadım Belediye Başkanımız önderliğinde esnaf odalarımız ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak her zaman camiamız ile gurur duydum. İyi günde kötü günde her zaman bir arada, yan yana olduk. Camiamız küçük esnafı onurla gururla temsil eden kişilerdir. Bizler yüksel yüksek geliri olan kesim değiliz. Yüksek kazançlı kesim değiliz. El emeğimizle göz nurumuzla, çoluğumuzla çocuğumuzla ayakta durmak için mekanlarımızı işleten sanatımızı yerine getiren çok iyi bir sanatkarız. Devletine, milletine, bayrağına bağlı hiç bir zaman provokasyonlara katılmayan her zaman ülkesine sahip çıkan bir kesimiz. Ben bu güzel günün sabahında bizleri bir araya getiren ve esnaflıktan gelen her zaman esnafın destekçisi olan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a şahsım ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

'ESNAFIN HALİNİ ESNAF ANLAR'

Esnalıktan gelen bir belediye başkanı olarak esnafların sorunlarını bildiğini ve çözümü noktasında yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Esnaflıktan gelmiş birisi olarak günün ilk saatlerinde esnaflarımız ile birlikte olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Geçmiş belediye başkanlığı dönemimizden bu yana oda başkanlarımız ile çok iyi ilişkiler içersindeyiz. Ben de esnaflıktan gelen, sabahın ilk ışıklarında tezgahını toparlayan kardeşinizim. Esnaflıktan geldiğimiz için esnaflarımızın sorunlarını da çok iyi biliyorum. Elimizden geldiği kadar esnaflarımızın dertleri ile derlenmeyi, sorunlarını çözme noktasında da her türlü inisiyatifi kullanan bir belediye başkanlıyım. Kararlarımızı esnaflarımızın lehine kullanacak şekilde veriyor hem esnafımızı hem de ilçemizi mutlu ediyoruz. Esnaf odalarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü gerek geçmiş dönem başkanlık dönemimde, başkanlık yapmadığım zamanda o esnaf odalarının yanınızda olması kadar daha mutlu edici bir şey yoktur. Bu noktada tüm esnaf kardeşlerime tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler esnaflarımıza ne yapsak azdır. Bu birlik beraberlik toplantılarımızı odalarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, derneklerimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Çünkü bu gruplarımız belediyecilik noktasında bizlerin elleri kolları oluyorsunuz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için büyük önem taşıyor. Bizler zaten esnafımıza vatandaşımıza hizmet etmek için bu noktalara geldik. Dolayısıyla vatandaşın sorununu dinleyerek çözüm üretmek kadar daha anlamlı daha güzel bir iş yoktur. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan oda başkanlarımıza esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarımızın devam edeceğini belirmek istiyor. Hep birlikte nice güzel başarılara imza atma temennilerimi iletmek istiyorum" diye konuştu.