Tecrübeli teknik adam, "Ligde her maç çok zor. Her maç final niteliğinde. Biz kalan haftalarda az hata yapan ve fazla puan toplayan ekip olmak istiyoruz. Elazığspor'un durumu bizi aldatmayacak. İşi sıkı tutuyoruz. Disiplinli mücadele edip üç puan hedefimize ulaşacağız" dedi

DİSİPLİNLİ MÜCADELE
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Vartaş Elazığspor'un yaşadığı sıkıntılarla maç öncesi gündeme geldiğini ancak işi sıkı tuttuklarını söyledi. Futbocularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adam, öğrencileriyle maç ve Elazığspor'un durumuyla ilgili bazı uyarılarda bulundu. Kritik maçlar öncesi böyle durumlarla sıkça karşılandığını vurgulayan Engin Korukır, "Ligde her maç çok zor. Her maç final niteliğinde. Biz kalan haftalarda az hata yapan ve fazla puan toplayan ekip olmak istiyoruz. Elazığspor'un durumu bizi aldatmayacak. Biz işi sıkı tutuyoruz. Sahada 90 dakika boyunca disiplinli bir şekilde mücadele edip üç puan hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

İŞİ SIKI TUTUYOR...

Teknik Direktör Engin Korukır, futbocularıyla toplantı yaparak, hem maç hem de Elazığspor'un durumuyla ilgili bazı uyarılarda bulundu. İşi sıkı tutan Korukır, gerekli önlemleri alıyor.