Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde play-off oynamayı garantileyen Samsun Canik Belediyespor, rakibini bekliyor. Mavi- Beyazlılar ligin son maçında Yakın Doğu Üniversitesi'ni mağlup edip, İstanbul Üniversitesi'nin Fenerbahçe maçında alacağı sonucu bekleyecek.

Canik Belediyespor kazanır, İstanbul Üniversitesi kaybederse, Samsun ekibi ligi altıncı, aksi her durumda ise yedinci sırada bitirecek. Ligde son hafta karşılaşmaları 6 nisan çarşamba günü oynanırken, Samsun Canik Belediyespor, Ankara'da Yakın Doğu Üniversitesi'nin konuğu olacak. Nihayi sıralamaların oluşmasıyla da play-off eşleşmeleri belli olacak.

İLK ALTI UMUDU
Başkan Ercan Bayrak sezonu değerlendirirken, "İlk hedefimiz olan play-off'u garantiledik, bundan sonra ilk 6 içinde olmayı arzuluyoruz. Onun için ligin son maçında deplasmanda oynayacağımız Yakın Doğu Üniversitesi maçını da kazanıp, play-off içindeki rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Oyuncularımız büyük bir fedakarlık göstererek takımı bu noktaya getirdiler. Burada sadece oyuncularımız değil, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz ve onursal başkanımız Osman Genç'in de büyük emeği ve payı var. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum gelecek sezon Avrupa kupalarında da iyi sonuçlar alarak Samsun'u ve Canik'i en iyi şekilde temsil ederiz" dedi.

Selçuk KAYA