TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yarın yapacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar, Teknik Direktör Alpay Özalan yönetiminde Nuri Asan Spor Tesislerinde maç taktiğini çalıştı.

'Kalıcı olmak istiyorum'

Kırmızı-beyazlı takımda kaleyi devralıp kalıcı olmayı istediğini dile getiren Yunan milli kalecisi Michalis Sifakis, 'Her takımda 2-3 tane kaleci olur. Buraya geleli henüz 2 hafta oldu. Hepimizin hedefi aynı. Takım olarak hep beraber o hedefe doğru gidiyoruz. Furkan Köse, 2 aydır yoğun bir şekilde antrenmanlara katılıyor. Haklı olarak da şu anda kaleyi o koruyor. Ben de çok çalışıp asıl performansıma kavuştuktan sonra burada kalıcı olarak yer edinmek istiyorum' dedi.



'Samsun ile Yunanistan arasında büyük benzerlik var'

Samsun ile Yunanistan'ın büyük benzerlik gösterdiğini dile getiren 32 yaşındaki Yunan kaleci, 'Samsun gayet güzel bir şehir. Buranın Yunanistan ile çok büyük benzerlikleri var. Çok iyi bir kulübe geldiğimin farkındayım. Samsun halkı kulübünü sahiplenmiş bir vaziyette. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Adana Demirspor maçı zor bir maç olacak. Kendi sahamızdaki ilk maçta beraber kaldık. Şimdi tekrar evimizde oynayacağız. Buradaki maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Gücümüzü en iyi şekilde kullanıp, bu maçı mutlaka kazanmalıyız' diye konuştu.

"Yeni stattaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz"

Öte yandan idman sonrasında konuşan Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu da uzun yıllardır yenemedikleri Adana Demirspor'u yenerek, yeni stattaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.