Şehir genelinde birçok çalışmaya hız veren Ladik Belediyesi ekipleri, sosyal ve yeşil alan çalışmalarına da devam ediyor. Hacı Ali Pınar Mahallesi'nde, 3 bin 748 metrekarelik boş alanda çalışmalarına başlanan yeni parkta çocuk oyun grupları, kamelyalar, spor aletleri, gezi yolu ve basketbol sahası bulunacak.

KISA SÜREDE AÇILACAK

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selim Özbalcı, "İmar planında bulunan çocuk parkı, yeşil alan ve rekteratif alanların projelendirilerek ilçemize kazandırılmasını amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı da bu hedefler doğrultusunda yürütüyoruz" dedi.
Modern bir park yapacaklarını ifade eden Özbalcı, 'Hacı Ali Pınar Mahallesi'nde yapımını başlattığımız parkımıza, çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahası, yürüyüş yolu, bank ve kamelyalar yapılacak. Bu modern park ile hem çocuklarımızın hem de yetişkinlerin, spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmiş olacağız" diye konuştu. Özbalcı, parkın kısa sürede tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine sunulacağını dile getirdi.