Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu, 'Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

İçerisinde kütüphaneden, mescide, dinlenme salonundan anı köşesine kadar bir çok bölüm bulunan 4 katlı hizmet binası, görkemli bir törenle açıldı.

Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, "Amacımız burada çocuklarımızı, gençlerimizi her türlü kötü ortamlardan uzaklaştırıp sosyal aktivitelerin içerisinde yer almalarını sağlamak. Alışıla gelmiş bir taraftar topluluğunun dışında sadece maçtan maça tribüne giden ya da deplasmanda armanın peşinde olan bir grup değil, sosyal hayatın da içinde olacağız" dedi.

GENİŞ KATILIM...


Açılışa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP İl Başkanı Taner Tekin, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Samsunspor Kaptanı Musa Aydın, Balkan Türkleri Konfederasyonu Başkan Vekili İzzet Altuntaş, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Salih Livaoğlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt, Sögütlübahçe, Şezhadeler ve Forza Şimşekler, Genç Termeliler ve Çarşambalılar Taraftar Grubu temsilcileri, spor camiasından isimler ile davetliler katıldı.

FORMA JESTİ...
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır ve Kaptan Musa Aydın, Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi'ne asılmak üzere Başkan Mehmet Soykan'a forma hediye etti.