Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, KOSGEB ve İŞKUR desteğiyle gerçekleştirdikleri Girişimcilik Kursu'nun 3. dönem kursiyerlerini ziyaret etti.

Kursiyerlerden projeleri hakkında bilgi alan Başkan Taşçı, Türkiye'nin yeni girişimlerle, istihdam alanlarıyla ve ekonomiye hız kazandıracak çalışmalarla daha hızlı büyüyeceğini belirtti.

İŞSİZLİĞE KARŞI İLAÇ
Girişimcilik Kursu'ndaki kursiyerlerle uzun süre sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'İstihdam alanlarının artmasına önem veriyoruz. Bu anlamda gerçekleştirilen kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz yeni iş alanları oluşturacak ve dolayısıyla istihdama katkı sağlayacak. Devletimiz bu kapsamda ciddi destekler veriyor. O destekleri iyi şekilde değerlendirmek, dolaylı yoldan ülkemizin büyümesini hızlandıracaktır. Yeni iş alanları, ekonomiye hız kazandıracak ve haliyle işsizliğe karşı ciddi bir ilaç olacaktır. KOSGEB ve İŞKUR desteğiyle sürdürdüğümüz kurslarımızda 3. dönemi bitirmek üzereyiz. Kursların gördüğü ilgi, vatandaşlarımızın da bizimle aynı fikirde olduğunu gösteriyor' diye konuştu.

Gerçekleştirilen kursların, hayallerine ulaşma noktasında kendilerine önemli fırsat sunduğunu belirten kursiyerler, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür etti. Başkan Taşçı'nın 'istihdam alanları oluşturun' çağrısına destek veren kursiyerler, bu çağrıya en başarılı şekliyle karşılık vereceklerine söz verdi.