Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Cora bugün de Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazı öncesinde belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu ile birlikte Özdil Mahallesi'ne çıkan Milletvekili Salih Cora burada esnafları da ziyaret ederek talep ve sorunları dinledi.
Milletvekili Cora yaptığı açıklamada, ülke olarak çok büyük badireler atlattıklarını belirterek, ' Vatandaşlarımızın desteği ile birlikte bütün olumsuzlukları bertaraf ettik. Her şeyden evvel yönetimde istikrarın kalıcı hale gelmesi önemli bir kazanımdır. Şuanda ekonomi alanında önemli çalışmalarımız var piyasalar daha çok rahatlayacak. Fetö yargılamaları sonucunda darbeciler cezalandırılacak. Her şey daha da netleşecektir. Millet olarak şuandaki duruşumuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesi, milletimizle olan gönül bağı ile birlikte çalışmalarımız, gayretlerimiz sonuç verecek' dedi.
'Grup yolun takipçisiyiz'
Yomra-Özdil Grup yoluyla ilgili olarak takipte olduklarını ifade eden Cora, 'Başkanımızla beraber süreci takip ediyoruz. Şuanda çok kapsamlı bir çalışma var. Zor bir güzergah ancak bütün olanaklar kullanılıyor. Bu yol bittiğinde Özdil ve çevre mahalleleri bize gönül bağımız kadar yakın olacak' diye konuştu.
'Cora Yomra'nın Milletvekilidir'
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, milletvekili Cora'ya teşekkür ederek 'Böyle bir program yaparak vatandaşlarımızı birlikte ziyaret edelim dedik. Sağ olsun vekilim her zaman yanımızdadır. Her zaman her yerde söylüyorum. Kendisi Tonyalı olabilir ancak, Salih Cora Yomra'nın milletvekilidir. Yomralı vatandaşım bu konuda büyük bir destek vermiştir. Özellikle Özdil Mahallemiz. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz milletvekillerimizle, parti teşkilatımızla bir bütünüz. Milletimizin efendisi değil, hizmetkarıyız. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ilçe ziyaretlerine devam ediyor