İLK DEVRE BERABERE

Süper Amatör Lig 24. haftada Atakum Belediyespor, konuk ettiği Çarşambaspor'u iki kırmızı kartın çıktığı ve tansiyonun hiç düşmediği maçta 2-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Lider geldiği maçta rakibine mağlup olan Çarşambaspor ise liderlik koltuğunu ikili averajla Yolspor'a bıraktı. Her iki takımın taraftarının da yoğun ilgi gösterdiği maça takımlar hızlı başladı. Konuk ekip Çarşambaspor, 30. dakikada Victor'un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Atakum Belediyespor 35'te Eren'le cevap vermekte gecikmedi ve devre 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

GALİBİYET 2. YARIDA
İkinci 45 dakikada ise hem Atakum Belediyespor, hem de Çarşambaspor, galibiyet golü aradı. 68. dakikada Atakum Belediyepor'dan Murat, rakibine tekme atmaktan maçın hakemi Samet Çiçek tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Sahada 10 kişi kalan Turuncu-Mavili ekip ise aradığı golü 70. dakikada Celil'in ayağından buldu(2-1). 90+2'de Çarşambaspor'dan Hakan Balçık da yaptığı itirazlar sonucu çift sarıdan kırmızı kart gördü. Her iki takımın da sahada 10 kişi kaldığı maçta başka gol sesi çıkmayınca Atakum Belediyespor, 2-1'lik galibiyetle 3 puanın sahibi oldu.

İKİ KIRMIZI KART...
Samsun Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Samet Çiçek, bu kritik maça orta hakem olarak çıktı. Çiçek, Atakum Belediyespor'dan Murat, Çarşambaspor'dan ise Hakan'a kırmızı kart gösterdi.