Yerel seçimler öncesi halka verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyleyen ilkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İnsana dokunan ve gönüllere değen projeler ürettiklerini kaydetti.

Belediye hizmet ve projelerini halkın talep, istek ve önceliklerine göre şekillendirdiklerini söyleyen Başkan Tok, Hizmetlerini halkla yapılan istişareyle sonuca kavuşturduklarını önce insan ilkesi ile çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Temelinin atıldığı 18 Ağustos 2015 tarihinden bugüne inşaatı hızla devam eden Derebahçe Sosyal Tesisi inşaatının tamamlanması için sayılı günler kaldı. 6 dönümlük alan içersine inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisi inşaatının hızla tamamlandığını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, 4 bin 173 metrekareye konuşlandırılarak içersinde Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonunun olacağı tesisin bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

'ÇOK FONKSİYONLU TESİS'

Derebahçe Mahallesi'ne çok fonksiyonlu bir tesis kazandırdıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Derebahçe Sosyal Tesislerimiz söz verdiğimiz gibi hızla yükseliyor. 8 ay önce temelini atmış olduğumuz tesisimiz, şuanda bitme aşamasına geldi. Burası çok önemli bir görev üstlenmiş olacak. Bayanlarımıza yönelik fitness salonları çocuklarımıza yönelik bilgi evleri, ev hanımları ve meslek öğrenmek isteyen bayanlara el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve toplantı salonu, cep sineması ile beraber tesis önünde bulunan park ve yeşil alanları muazzam bir tesis olacak' dedi.