Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı için geldiği Samsun programı sonrası, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz'la, Parlamentoda ve parti genel merkezinde uzun yıllar birlikte çalıştıklarını belirten Şahin, Ordu'nun büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade etti.

GURURUNU YAŞIYORUZ
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Milletvekilliği, bakanlığı ve büyükşehir belediye başkanlığı döneminde yaptığı uygulamalarla milletimizin duasını kazanmış saygıdeğer başkanımızı ilimizde eşi ile birlikte misafir etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

GELİŞİMİ GÖRMEK İSTEDİK
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Ordu ilimizdeki değişimi, güzelleşmeyi ve gelişimi görmek için ailece ziyaret edelim istedik" dedi. Daha önce AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı yaptığı dönemde, Gaziantep milletvekilliği döneminde ve 61. Hükümette, Aile ve Sosyal Politikalar Kurucu Bakanı olarak Ordu ilini ziyaret ettiğini belirten Şahin, "Şimdi, Ordu iline adım attığım andan itibaren yerel kalkınma gözü ile baktığımda sayın başkanımızın ve ekibinin Ordu'yu çok hızlı bir şekilde dönüştürdüğünü gördüm. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bir kardeş olarak gücümüzü birleştireceğiz ve ülkemizin kalkınmasında hep birlikte 78 milyonun huzuru ve barışı için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.