Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Otomotiv sektörünün bölgedeki öncüsü Kamer Otomotiv'i ziyaret etti.

Göker'i, Kamer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Apaydın, Genel Müdür İsmail Dede, Satış Müdürü Başar Emre Kavuncu ve İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü Oğuz Kolbaşı karşıladı. Hyundai Assan Karadeniz Bölgesi Satış Müdürü Melih Akbalık ile bayideki tüm departmanları gezen Göker, işleyiş ile ilgili detaylı bilgiler aldı. Ve önerileri dinledi.

EN ÖNEMLİ SATIŞ NOKTASI
Kamer Otomotiv'e övgüler yağdıran Göker, Kamer Otomotiv'in en sevilen ve en tecrübeli bayi olduğunu belirtti. Göker, "2003 yılından bu yana bayiliğimizi üstlenen Kamer Otomotiv, başta Samsun olmak üzere bölgedeki en önemli satış ve servis noktalarımızdan biri. Kamer, dinamik ve etkili yapısıyla Hyundai markasına hem satış hem de imaj anlamında sürekli katkıda bulunuyor. Böylelikle tüm Hyundai modellerinin Samsun'da sayısı daha da artıyor. Bu hem bizim hem de Kamer Otomotiv için son derece anlamlı ve önemli bir konu. Kamer Otomotiv kendisine verilen hedeflerin adet olarak çok üzerinde tamamlamaktadır. Kamer Bayimiz, müşteri memnuniyetine azami önem veren düşünce yapısıyla ömür boyu müşteri bağlılığı prensibi ile başarıya ulaşmaktadır" dedi.

KAMER BİR ADIM ÖNDE
Kamer Otomotiv'in son iki yıldır yaptığı yeni yatırımla da adından söz ettirdiğini kaydeden Göker, "Kamer, çağın son teknolojisi ile donatılmış 5 katlı büyük plazası ile marka değerini güçlendiriyor. Dünya otomotiv pazarını yakından takip eden Kamer, yenilikçi bir anlayış ve yaratıcı fikirleri ile farkını ortaya koyuyor. Hyundai markası ile uyum içerisinde çalışan Kamer, standartlarımızı takip ederek bir adım öne çıkıyor. Birçok ödül alan Kamer, çalıştığı profesyonel ekiple de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartıyor" diye konuştu.

YENİ ELANTRA'NIN SATIŞLARI DEVAM EDİYOR
Bayideki incelemelerine devam eden Göker aynı zamanda yeni Elantra modelinin Samsun basın lansmanına katıldı. Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Göker, bayiden yeni Elantra satın alan Köksal Tokkaraoğlu'na anahtarını kendi elleriyle teslim etti.

TEST SÜRÜŞÜNE DAVET
Göker, 24 Nisan'a kadar Kamer Bayide test sürüşüne katılan Hyundai tutkunlarının Euro 2016'da Türkiye Hırvatistan maçını izleneme şansı yakalayacaklarını da sözlerine ekledi.

PİAZZA HYUNDAI STANDINA ZİYARET
Göker, bayi ziyaretinin ardından Kamer Otomotiv'in Samsun'un en büyük alışveriş merkezi olan Piazza AVM'de bulunan uzun dönem araç sergileme standını yerinde gördü. Kamer Otomotiv'in böyle bir noktada otomobil severlerle buluşmasını büyük bir şans olarak değerlendiren Göker, Hyundai markanın otomobil severlere daha yakın olması amacıyla bu tür çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Ayşe KUŞCU
ÖZEL HABER