Sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı takımın başında göreve getirilen Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink, Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

Riekerink, Orhan Atik'ten sonra kendisine A takımın başına geçmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ifade ederek, 'Ben de kulübe katkı sağlamak amacıyla evet dedim. Devamının olup olmayacağı şu anın meselesi değil. Şu an yapmamız gereken tek şey önümüze konsantre olmak ve içinde bulunduğumuz süreci en iyi şekilde idare etmek. Orhan Atik'in de burada olması büyük şans, onunla birlikte sezonu en iyi şekilde kapatmaya çalışacağız. Türkiye Kupası'na ve iyi futbol oynamaya odaklanacağız' açıklamasını yaptı.

'SİZ GALATASARAY'SINIZ BUNU UNUTMAYIN'
Galatasaray'ın Avrupa'ya veda ettiği Lazio mücadelesini statta izlediğini söyleyen Riekerink, şöyle konuştu:
'Hayatımda böyle bir atmosfer görmedim. Stadın dörtte üçü doluydu, müthiş bir taraftar vardı. Oyuncularıma şunu söyledim; 'Siz busunuz. Gücünüz işte bu kadar yüksek. Bunu asla unutmayın. Fiziksel olarak gelişmenizi sağlarız, programlar yaparız, çalışmalar yaparız. Teknik eklemeler yaparız. Ama önemli olan şey şu: Siz Galatasaray'sınız, arkanızda böyle bir taraftar gücü¨ var. Gerçekte busunuz ve bunu asla unutmamalısınız.''