Katılımcıların yoğun ilgisiyle devam eden Hobi Atölyesi'nde Nisan ayı boyunca karma tekniklerle dekoratif obje tasarımları hazırlanıyor.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Hobi Atölyesi'nde, çeşitli el sanatları faaliyetleri ile Nisan ayında da ziyaretçilerin hayal güçlerini pekiştirmeye devam ediyor.

2016 yılı boyunca da faaliyet gösterecek olan Yeşilyurt AVM Hobi Atölyesi, Perşembe-Cuma günleri 14.00-18.00 saatleri arasında her yaştan ziyaretçiye keyifli saatler yaşatıyor.

Hobi Atölyesi'nde Nisan ayı boyunca; Karma Tekniklerle Dekoratif Obje Tasarımı faaliyette kalacak. Katılımcıların hayal güçlerini ve el marifetlerini ortaya koyduğu Hobi Atölyesi'nde, keçe ile kumaş objeler ve kağıt katlama sanatı gerçekleştirilecek. Eğlenceli vakitler geçirebilecekleri Hobi Atölyesi'nde katılımcılar bir yandan arkadaşlıklarını, dostluklarını tazelerlerken bir yandan da kumaş ve kağıdı sanat eserlerine dönüştürüyorlar.

Hobi Atölyesi' ne katılımın ücretsiz olduğu, tüm etkinliklerde kullanılan malzemelerin Yeşilyurt AVM tarafından temin edildiği belirtildi.

Yeşilyurt AVM'den yapılan açıklamada, 'Her Perşembe-Cuma fast food katında bulunan Hobi Atölyesi, Nisan ayında keçe ile kumaş objeler ve kağıt katlama sanatı, önümüzdeki aylarda ise yine birbirinden keyifli etkinliklerle devam edecek. Hobi Atölyesi'nde tasarlanan ürünleri, çalışmaları, facebook, twitter ve instagram sayfalarımızdan takip edebilirsiniz' denildi.