Ankara Ünyeliler Derneği tarafından organize edilen kaynaşma ve dayanışma gecesinde Ünyeliler bir araya geldi.

Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen buluşma gecesine Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, Dernek Üyeleri, Ünye Belediyesi Meclis Üyeleri, çeşitli STK'ların başkan ve temsilcileri ile çok sayıda muhtar katıldı.

ARAMIZDAKİ BAĞ HİÇ KOPMADI
Yoğun ilginin olduğu buluşma gecesinde hemşehrilerine seslenen Başkan Çamyar, "Bu akşam burada sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Mesafeler uzak olsa da, bizler aslında birbirimize çok yakınız. Bizleri birbirimize yakın eden, sevgi ve hasret duygularımız, dostluk bağımızdır. Gönüllerimizi bir arada tutan şey doğup büyüdüğümüz topraklardaki kültürümüzdür. Bizler, göreve geldiğimiz günden bugüne vatandaşlarımızla aramızdaki bağı hiç koparmadık. Seçimden seçime halkın karşısına çıkmanın tabularını yıkarak, bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösterdik. Şehrimizin ruhuna dokunarak, Ünye'nin değerlerini yüceltme gayreti içerisinde olduk. Yaptığımız her projede en ince ayrıntılara odaklanarak, Ünye'mizi hak ettiği değerlere ulaştırmak adına titizlikle çalıştık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi'nin 2 yıllık çalışmalarının yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.