Terme Belediye Başkanı Şenol Kul belediye meclis üyeleri Sabri Arslan ve Muhittin Gürler ile birlikte ilçede yol çalışması yapılan Sakarlı, Beşikli, Çangallar, Sivaslılar ve Söğütlü mahallelerinde incelemelerde bulundu. İlçenin sorunlarıyla yüzleştiklerini belirten Kul, sorunları tek tek çözdüklerini ifade etti.

BETON, SICAK ASFALT, PARKE
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 2014 ve 2015 yıllarında Terme'nin birçok mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 kilometrelik beton yol, 22 bin metrekarelik parke ve kaldırım, 5 kilometrelik bitümlü sıcak karışım inşaası gerçekleştirildiğini açıkladı. Kul, "Terme Belediyesi olarak biz ise 21 bin metrekare parke yol imalatı gerçekleştirdik. 2016, 2017 ve 2018 yıllarında da Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 kilometre, yine belediyemiz tarafından da en az 30 kilometre beton yol yapılacak" diye konuştu.

KONFORLU BİR ULAŞIM
Bugüne kadar verdikleri hiç bir sözün altında ezilmediklerini söyleyen Başkan Şenol Kul, "Bu amaç doğrultusunda bir plan ve program dahilinde çalışmalar yapıyoruz. Belediyemize çok fazla ekonomik yük getirmeden yol sorunumuza neşter vurmak amacı ile ilk önce tam donanımlı ve çağımıza uygun araç parkımızı oluşturduk. İhtiyacımız olan şantiye alanımızda çalışmalarımız devam ediyor. Merkezde ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın ulaşım ağını daha kolay ve konforlu bir şekilde kullanması için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Mahallelerinde yapılan yol hizmetlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Terme Çangallar Mahallesi Muhtarı Mustafa Demir ve Sivaslılar Mahallesi Muhtarı Sefa Yıldırım, "Mahalle yollarımızda gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul'a teşekkür ediyoruz" Dedi.