Vartaş Elazığspor maçında tepki gören Ofoedu'nun geçen hafta Nijerya'da yaşayan ailesinin kaldığı eve polislerin arama yaptığı, araçlarına el konulduğu, ayrıca düğün hazırlığı nedeniyle kulüpten alacağı olan paranın ödenmemesi nedeniyle moralinin alt üst olduğu öğrenildi

PARASINI ALAMAMIŞ
Samsunspor'un Nijeryalı futbolcusu Ofoedu'nun Vartaş Elazığspor maçında neden yedek kaldığı ve oyuna girdikten sonraki olumsuz performansının sebepleri ortaya çıktı.

Elazığspor maçı öncesi idmanlarda son derece keyifsiz görünen Ofoedu, önceki günkü maçta da performansından dolayı büyük tepki toplamıştı.

Peki Ofoedu'nun bu durumda olmasının nedenleri neydi. Başarılı futbolcunun Nijerya'da yaşayan ailesinin kaldığı evde, bir nedenden dolayı polislerin arama yaptığı ve araçlarına el konulduğu öğrenildi.

NİJERYA'YA GİTMEK İSTEMİŞ
Ayrıca düğün hazırlığı içerisinde olan Ofoedu'nun, kulüpten alacağı olduğu fakat bu para ödenmediği için yakınlarına karşı zor durumda kaldığı ileri sürüldü. Bu durumlardan dolayı sıkıntı yaşayan ve morali alt üst olan Ofoedu'nun Elazığspor maçı öncesi Nijerya'ya gitmek istediği belirtildi.

Ancak yapılan görüşmeler sonucunda başarılı oyuncu Samsun'da kalarak pazar günkü maçta kadroya alındı. Kulüpte gereken ilginin gösterildiği Ofoedu'nun sorunlarını devma ettiği fakat bundan sonraki süreçte bir an önce kendisini toparlaması bekleniyor.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU