Başkan Taşçı'ya teşekkür eden Dans Et Samsun Grubu Dans Eğitmeni Gizem Birsöz Erkan, 'Bizim en büyük destekçimiz Başkan Taşçı. O bizim için bir ağabey konumunda' dedi.

Atakum Belediyesi Eğlence ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sertifika törenine katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan ve yüzlerce üyesi bulunan Dans Et Samsun Grubu'nun üyeleriyle sohbet etti. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayacak kültürel, sportif ve sosyal çalışmaların her zaman destekçisi olduklarını söyleyen Başkan Taşçı, 'Atakum Belediyesi olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerin kahvehane köşelerinde, bilgisayar oyunlarının başında vakitlerini ziyan etmelerini istemiyoruz. Hele ki zararlı maddelerden uzak durmaları konularında hassasiyetimizi sürekli dile getiriyoruz. Bu noktada gerçekleştirdiğimiz kültürel, sportif ve sosyal çalışmalar, kötü alışkanlıkların panzehiri niteliğindedir. Gençlerimizi sosyal etkinliklerde buluşturan Dans Et Samsun Grubunu da kutluyor ve kendilerini destekliyoruz' diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın kendilerine sürekli destek olduğunu ve bu anlamda kendisini bir ağabey gibi gördüklerini ifade eden Dans Et Samsun Grubu Dans Eğitmeni Gizem Birsöz Erkan, 'Biz çoğunluğu OMÜ'lü öğrencilerden oluşan, modern dansa gönül vermiş gençleriz. Sürekli gerçekleştirdiğimiz kurslarla da sayımızı arttırıyoruz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu anlamda kurslarımıza, etkinliklerimize destek olarak bize güç katıyor. Kendisini ağabeyimiz olarak görüyoruz. 55 arkadaşımızın sertifikasını kendisinin vermesini istedik. Bizi kırmadığı ve her zaman yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz. Ondan aldığımız destek ve güçle, çok sevdiğimiz modern dansı daha geniş kitlelere sunuyoruz' şeklinde konuştu.