Terme Emniyet Müdürü İsmail Canpolat, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polis Merkezi Amir Vekili Adem Özdemir ve Polis Memuru Şefika Gündüz ile birlikte Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleriyle ilgili Belediye Başkanı Şenol Kul'u bilgilendiren İsmail Canpolat, verdiği destek nedeniyle Başkan Kul'a teşekkür etti.

GECE GÜNDÜZ, HALK İÇİN..
Polisin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Emniyet teşkilatımız, ülke genelinde emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Polisimiz gece- gündüz, büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışıyor. Haklarını ödeyemeyiz. Tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri vatanın korunması, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için mesai kavramı gözetmeksizin canını dişine takarak çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.