Play-Off hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Engin Korukır, "Adanaspor maçı bizim için çok önemli Kolay maç olmayacak. Fakat üç puana daha yakın taraf biziz. Öyle bir seviyeye geldik ki artık kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. Her şey kendi elimizde. İnşallah Play-Off hedefine ulaşacağız" dedi

KOLAY OLMAYACAK

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Play-Off hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini her şeyin kendi ellerinde olduğunu söyledi. Adanaspor ile cuma günü oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam, "Elazığ maçını seyircisiz oynadık ve kazandık. Moral motivasyonumuz üst seviyede. Şanlıurfaspor ve Boluspor'u deplasmanda yenmiştik. Ancak Gaziante ve Karabük'e kaybettik. Deplasmandaki üç puan hasretimize son vermek istiyoruz."

HEDEF ÜÇ PUAN
"Adanaspor maçı çok büyük önem taşıyor. İyi takımız ve her maçta galibiyet için oynuyoruz. Futbolcularım çok özverili. Küçük sorunlar oluyor ama büyütmeden çözüyoruz. Kolay maç olmayacak. Fakat üç puana daha yakın taraf biziz. Oradan alacağımız üç puan bize çok şey katacak. Kazanamıyorsakta kaybetmemeliyiz. Öyle bir seviyeye geldik ki artık kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. Her şey kendi elimizde. İnşallah Play-Off hedefine ulaşacağız."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU