Halkın huzuru ve güvenliği için gece-gündüz demeden çalışan tüm polislerin anlamlı günlerini en içten duygularla kutladığını belirten Armutlu, "Polis teşkilatımız, mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için tüm gücüyle çalışan, yüksek eğitimli personeli ve başarılarla dolu geçmişiyle ülkemizin köklü ve önemli kurumlarından biridir.

171 yıldır özveriyle çalışmalarına devam eden polis teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamış, bugün de aynı kararlılık ve azim ile bu görevi sürdürmeye çalışması bizleri gururlandırmaktadır.

Bu duygular ile Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, gerektiğinde görevi uğruna hayatını seve seve vermekten bile çekinmeyen kahraman şehit polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyoruz' dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise nazik ziyaretlerinden dolayı Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri görevlileri İl Emniyet Müdürlüğü binasında çalışan polislerin günlerini kutlayarak karanfil dağıttılar.