Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) İl Müdürü Mehmet Ortaç, İl Müdür Yardımcısı Erhan Kara, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rabia Ünlü ile Baş Rejisör Sibel Kızıltaş, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HABER MEDYA'YA ÖVGÜ
Necdet Uzun misafirlerine, Haber Medya'nın Borkonut Niş İş Merkezi içerisindeki çalışma ofislerini gezdirdi. Daha sonra açıklamada bulunan Samsun Devlet Opera ve Balesi Samsun İl Müdürü Mehmet Ortaç, çalışma ortamını çok beğendiğini ifade ederek, "Yeni yerinizi ekibimle birlikte ziyaret etmek istedim. Böyle bir yapıdan Samsunlular olarak gurur duyuyoruz. Çalışmalarını her gün takip ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bu sezon sonu operamız 'Tosca' sahneye konacak. Çok değerli konuk ve kendi sanatçılarımızın oynayacağı oyunun geniş yankı uyandıracağına inanıyorum. Ayrıca gelecek sezonunda çalışmalarına şimdiden başladık" diye konuştu.

Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dilber BAHADIR