Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce şehir genelinde devam eden yol yapım ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORUZ
Aktaş, İbi, Alayurt ve Kirazpınar Mahalleleri'nde başlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Özbalcı, "Ladik'te mevsim şartlarının uygun olmasıyla yol çalışmalarına yoğunluk verdik. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçtik. İlçe genelinde hem kilitli parke taşı ve beton yol döşeme hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyoruz" dedi.

EN KISA ZAMANDA BİTECEK
'Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde Belediye olarak hizmetlerimizle var olmaya devam ediyoruz' diye Özbalcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "2016 yılında, Ladik merkez ve kırsal mahallelerinde daha önce aldığımız kararlar doğrultusunda çalışmalara başladık. Hedefimiz, şehrin dört bir tarafında başlatılan yol yapım çalışmalarını en kısa zamanda bitirmek. İnşallah Ladik'te hiçbir şekilde parke taşı döşenmemiş, yolu yapılmamış mahalle bırakmamış olacağız."
Mahalle sakinleri de yol çalışmaları nedeniyle Başkan Özbalcı'ya teşekkür etti.