Kendileri gibi Samsun şehrininde takıma güvendiğini ve inandığını vurgulayan Başkan Erkurt Tutu, "Ligde her maç final. Futbolcularımız Adanaspor maçıyla başlayıp, Göztepe ve Giresunspor karşılaşmalarıyla devam edecek bir galibiyet serisi yakalayacaktır. Hedefe hep beraber ulaşacağız" dedi

HER MAÇ FİNAL
Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, hem Adanaspor hem de Play-Off hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kendileri gibi Samsun şehrininde takıma güvendiğini ve inandığını vurgulayan Başkan Tutu, teknik kadro ve oyuncuların gereken mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi. Ligde her maçın final niteliğinde olduğunu vurgulayan Tutu, şunları söyledi: "Her zaman olduğu gibi teknik kadromuza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Son haftalarda kendi sahamızda kazandığımız maçlardan sonra deplasmandaki karşılaşmalarda sonuçları lehimize çeviremedik."

HEDEFE HEP BERABER
"Ama bundan sonraki süreçte oyuncularımız gerekeni yapacaklardır. Adanaspor maçıyla deplasmandaki sonuçları lehimize çevirmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerine inanıyoruz. Bizler gibi Samsun şehri kısacası camia takımımıza güveniyor, inanıyor. Her maç bir final. Adanaspor maçıda bunlardan bir tanesi. İnşallah Adanaspor maçıyla başlayıp, Göztepe ve Giresunspor karşılaşmalarıyla devam edecek bir galibiyet serisi bu çocuklarımız yakalayacaklardır. Tabi bu noktada Samsun şehrinin her zamankinden daha çok kenetlenmeye ihtiyacı var. Hedefe hep beraber ulaşacağız."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU