Ladik Belediyespor Başkanı Ali Sukas, 1926 Bulancak karşısında kendilerine 1 puan yeteceğini ancak galibiyet istediklerini söyledi. Sukas, "İnşallah bu yıl ligde kalıp, önümüzdeki sezon 3. Lig'e yükselecek bir takım oluşturacağız" dedi

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Ladik Belediyespor'da gözler 1926 Bulancak maçına çevirildi. Yoluna Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta devam edebilmesi için bu maçtan kendisine 1 puan yetecek olan Turuncu- Beyazlılar, hazırlıklarını Ladik'de sürdürüyor. Başkan Ali Sukas, maçı değerlendirirken, "Samsun takımları sıralamasında birinci olabilmemiz için bize 1 puan yetecek. Ancak biz sezonu galibiyetle noktalamak istiyoruz. Bunun için de tüm Ladikli hemşehrilerimizi maça davet ediyorum" diye konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON 3. LİG'E
Sukas, "İlk yarıyı iyi bir noktada bitirmemize rağmen, ikinci devredeki kötü gidişle zirveden uzaklaştık. Bu yıl ligde kalmayı garantilediğimizde, hemen vakit kaybetmeden önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız. Hedefimiz 3. Lig. Bunun için iyi bir kadro oluşturup, sezona başlayacağız. Gerek ilçe, gerekse tesislerimizle 3. Lig'i hakediyoruz. Bir çok 2. Lig kulübünde bile bulunmayan tesislere sahibiz. Ladik'in yerinin de en kötü 3. Lig olması lazım" dedi.

Selçuk KAYA