Hasan Subaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya ülkesi Brezilya'da tedavi gören Chico antrenmana katılmadı.

Dünkü antrenmanda ayağı burkulan Danilo ile sakatlığı süren Lazarevic ise fizyoterapist gözetiminde salonda çalıştı. Antrenmandan önce Teknik Direktör Morais ve Kamerunlu yıldız oyuncu Eto'o oyuncularla kısa bir toplantı yaptı. Toplantıda Morais, futbolcularına Kayserispor maçının kazanılması gerektiğini anlattı. Koşu ile başlayan antrenmanda kırmızı-beyazlılar, pas ve şut çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise Morais, futbolcularına taktik çalıştırdı.

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Jose Morais, Akhisar Belediyespor maçında kaybedilen iki puanı Kayserispor maçında telafi etmek istediklerini söyledi. Kayserispor maçında fazla sayıda gol pozisyonuna girip, sonuca ulaşmak istediklerini belirten Teknik Direktör Morais, 'Ligimizin en iyi defanslarından biriyle oynayacağız. Rakibimiz zor durumda ama kendi sahalarında taraftarının önünde oynayacak. Biz de iyi hücum eden bir takımız. Onlar iyi defans yapıyorlar, biz elimizden geleni yapacağız. Onların ne kadar üç puana ihtiyacı varsa bizim de o derece ihtiyacımız var. Tek hedefimiz 3 puan almak. Heyecanlı ve zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyoruz' dedi.
Ligdeki son 7 maçı kazanırlarsa 21 puan toplayacaklarını kaydeden Morais, 53 puana ulaşma şanslarının olduğunu vurguladı.