Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel 9. sünnet şöleninde, bu yıl 65 çocuk sünnet oldu. Çocuklar, Alaçam Belediyesi tarafından hazırlanan araç ile şehir turu yaptıktan sonra Anneler Parkı'nda düzenlenen törene katıldı. Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar palyaço, dans ve canlı müzik gösterileri ile gönüllerince eğlendi.

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR

Programda konuşan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, amaçlarının çocukların birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak, cesaretlerini arttırmak olduğunu ifade etti. Uyar, 'Çocuklarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Alaçam Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen yaz futbol okulu öğretici ve öğrencileri de etkinliğimize katılarak, sünnet olarak çocuklarımıza moral verdi. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Sünnet olan çocuklarımıza ise sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir hayat yaşamalarını temenni ediyorum' şeklinde konuştu.

YOĞUN KATILIM

Programa, Başkan Uyar'ın yanı sıra Alaçam Yakakent Fen İşleri Şube Müdürü İbrahim Gün, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şengül, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Tural, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Hasbi Sezgin, Raziye Kök, Hasan Çelik, belediye birim müdürleri, muhtarlar, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.