Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-off'ları öncesi ligde ilk 8 sırayı alan takımlar basın toplantısında bir araya geldi. Organizasyona Play-off oynamaya hak kazanan takımların sorumluları, başantrenörleri ve oyuncuları katıldı.
Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi Play-off eşleşmeleri ise şöyle oluştu:
Fenerbahçe - Basketbolu Geliştirenler Derneği
Abdullah Gül Üniversitesi - Galatasaray
Hatay Büyükşehir Belediyesi - Samsun Canik Belediye
Mersin Büyükşehir Belediyesi - İstanbul Üniversitesi

Düzenlenen basın toplantısında ilk olarak açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan, 'Ligimize değer katan ekiplere teşekkür ediyorum. Kadın Basketbol Ligi en değerli liglerden bir tanesi. Maçların televizyondan yayınlanmasını sağladık, sponsor bulduk. Bundan sonra daha fazla sponsorluklarla size daha fazla değer katmaya çalışacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum' dedi.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ - SAMSUN CANİK BELEDİYE EŞLEŞMESİ
Dünyanın en zor liginde mücadele ettiklerini vurgulayan Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, 'Gerek kulüplerin organizasyonları, gerek sporcular ve antrenörler çok iyi bir lig oynadığımızı düşünüyorum, İlk defa Play-off'a kalıyoruz. Başkanımıza ve Samsun halkına teşekkür ediyoruz. Oyuncularım büyük bir performans gösterdi. Amacımız Play-off'ta artarak devam eden performansımızı en yukarıya taşıyıp, tur atlamak. Ayrıca milli takıma ve Fenerbahçe'ye Euroleague'deki maçında başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.
Samsun Canik Belediye Takım Kaptanı Burcu Çiğil ise, 'Play-off'a kaldığımız için mutluyuz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız' dedi.