Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki düzenlenen yaz dönemi tiyatro kursları sona erdi. Haftada 3 gün güzel, etkili ve doğru konuşma, beden dili, sesi iyi kullanma, hitabet, konuşma teknikleri, tonlama, vurgulama konularında uygulamalı eğitim alan kursiyerler eğitimlerini başarıyla tamamladılar.
7-12, 13-17 ve 18 ve üzeri aralığındaki üç yaş grubundan toplam 192 kursiyer sertifikalarını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in elinden aldı. Kursiyerlerin sertifikalarını almadan önce sergiledikleri oyun büyük beğeni aldı.
Törende konuşan Başkan Çetin,'Bugün kültür ve sanatla iç içe olan insanlarla bir arada bulunuyor olmaktan çok mutluyum. Büyüğünden küçüğüne kursiyerlerimizin hepsi izlemekten benim de çok keyif aldığım bir oyun sergilediler. Kursiyerlerimizi, hocalarımızı ve velilerimizi tebrik ediyorum' dedi.
Kültür ve sanat çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini aktaran Çetin, 'Düzenlediğimiz tiyatro kurslarımızla Türk tiyatrosuna yeni isimler kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çukurova halkını sanatla buluşturmaya devam edecek, kültür ve sanata sonuna kadar sahip çıkacağız. Sizler de sakın tiyatrodan, sanattan vazgeçmeyin. Sonuna kadar devam edin' diye konuştu.

Tiyatro kursiyerleri sertifikalarını aldı