Samsun'a gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ilk olarak AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'a AK Parti Samsun Kolları Başkanı Caner Göktepe eşlik etti.

GÖKSEL: "GENÇLER BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ"

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, "Gençlik Kolları Genel Başkanı kardeşimiz tüm illeri ziyaret ettiği gibi Samsun'u da ziyarete gelmiş. Siyasette gençlerin yolunu açan, gençlere yol veren bir lidere sahiptik ve onu Cumhurbaşkanı yaptık. Tabi hocamız Ahmet Davutoğlu da aynı yoldan gidiyor. Kurucu genel başkanımız ve şuan ki genel başkanımızın çizgisinde aynı şekilde devam ediyoruz. İnşallah bu gençler bizden aldıkları emaneti daha da ileri noktalara taşıyacaklar. Gençler bizim göz bebeğimiz" dedi.

ECERTAŞ: "TEŞKİLATIMIZIN HER KADEMESİYLE HEMHAL OLMAK İSTİYORUZ"

Yaklaşık üç ay önce göreve başladıklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Üç ay süre zarfında 27 tane ile gittik. Hızlı hareket etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Ege kıyılarını ziyaret ettik. Dün Çorum ve Amasya'da ziyaretlerde bulunduk. Sabah Ordu'daydık, şimdi ise Samsun'a geldik. Caner başkanımızla önceden de tanışıyoruz. Özellikle teşkilatımızın her kademesiyle burada da sohbet edip hemhal olmak istiyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'a hediye takdim etti.

BAŞKAN YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe de katıldı.

Samsun ve Türkiye genelinde yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Yılmaz'ı bilgilendiren Ecertaş'a başarılar dileyen Başkan Yılmaz, AK Parti'nin gençlere ve bayanlara verdiği değeri dile getirerek kendisini Samsun'da görmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.