AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Miletvekili Çiğdem Karaaslan, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: ''171 yıldır halkımız için büyük bir fedakarlıkla önemli hizmetlerde bulunan Emniyet güçlerimiz, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin sağlanması, insan haklarının korunması ve uygulanması hususundaki görevlerini yüksek vazife şuuruyla yerine getirmektedir.

Özellikle terörle mücadele noktasındaki kararlılıklarıyla teröristlere göz açtırmayan ve halkımıza güven veren Emniyet Teşkilatımız, suç ve suçlularla mücadele, asayiş ve güvenliğin sağlanması gibi hususlarda gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, vatanımız ve milletimiz için hiç düşünmeden canını ortaya koyan ve görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle, gazilerimizi de saygı ve minnetle yad ediyorum. Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü en samimi duygularımla kutluyor, tüm teşkilat mensuplarımıza da başarılar diliyorum.