Samsunspor'un aldığı mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirten Şehzadeler, yapılan bazı transferin istenileni verememesine tepki gösterdi. Şehzadeler Taraftar Grubu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; En büyük heyecanımız Samsunspor'umuzun yıllardır bekleneni verememesine rağmen 12. adamlık görevini layıkıyla yerine getiren, Samsunspor'u Türkiye liglerinin en fazla seyirci ortalamasına sahip takımları arasında tutan büyük Samsunspor taraftarının artık sabrı taşmıştır.

UMUTLARI SÖNDÜRÜYOR

Yeni sezon ve yeni stadyumda sezon sonunda yıllardır beklenen basarıya ulaşmayı hayal ederken , hayaller yerini şimdiden endişeye bırakmıştır.

Kendi stadımızda ilk resmi müsabakayı başka takımların yapmasının sancısını "yeni sezon, yeni kadro, yeni umut" parolasıyla bir nebze olsun sineye çeken Büyük Samsunspor taftarını şimdiye kadar sergilenen oyun hiç tatmin etmezken ; özellikle de büyük transfer gibi lanse edilen yabancı transferlerin birkaçının adeta "enkaz" halde oluşu taraftarın umutlarını canlı tutmaktan uzaktır.

TRİBÜNLERİN TAMAMI AÇILMALI

Önceki yıllarda taraftarı el üstünde tuttugunu ifade eden Erkut Tutu yönetiminin taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyulan sezonda, stada erişimi kolaylaştırmak ve taraftar sayısını artırmak yerine , özellikle kale arkası ve maraton tribünü bilet fiyatlarını yüksek tutması, devasa otoparklar varken taraftara çile çektimesi, stadyumun her noktası seyir zevki verecekken son ana kadar maraton üst tribünlerini açmayıp taraftarı alt tribüne yığılmaya zorlayıp izdihama mahal vermesi kar, kış, deplasman demeden takımı yalnız bırakmayan taraftara adeta "maça gelmeyin "demesi bardağı taşıran son damla olmuştur.

ALIŞVERİŞ İMKANI SAĞLANMALI

Ayrıca fedakarca takımını desteklemeye gelen taraftara arama noktalarında adeta suçlu gibi davranılması ve stadyum ici yönlendirme levhalarının yetersizliği zaten haddinden fazla olan olumsuz yönleri artırmaktadır.


Üstelik stadyum içerisinde yiyecek içecek alışveriş imkanları olmaması son derece modern stada yakışmamaktadır.

Bundan hareketle; bilet fiyatlarının makul seviyelere indirilmemesi, otoparkların taraftarın kullanınımına açılmaması ve sosyal alanların çağdaş seviyelere getirilmemesi halinde büyük Samsunspor Taraftarı gerekeni en doğru zaman ve platformda yapacaktır.

Büyük Samsunspor camiasına saygıyla duyurulur!