MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, bir dizi ziyaret kapsamında Samsun'un Çarşamba İlçesin'de vatandaşlarla buluşarak, sorunlarını dinledi.

Usta, beraberindeki heyetle ilk olarak Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney'i ziyaret ederek, ilçenin genel sorunları ve bu sorunların giderilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu. Usta, sorunların giderilmesi konusunda üzerine düşen ne varsa yardımcı olacağını belirtti.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Kaymakamlık ziyareti sonrası ilçenin Şenyurt Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Usta, 2B yasasından kaynaklanan sorunları dinledi.

Siyasetin asıl amacının insanların sorunlarını çözmek olduğunu belirten Usta, "Şayet ortada bir mağduriyet ve haksızlık varsa bununla ilgili çalışma yapmak bizim önemli işlerimizden birisidir. Diğer ilçelerde veya mahallelerde olası sorunları çözmek Samsun milletvekillerinin yani bizlerin sorumluluğudur. Konuyla ilgili olarak üzerimize düşeni yapacağınızdan şüpheniz olmasın. İlgili bakanlık ve bürokratlarla görüşerek bu durumun düzeltilmesi için elimden geleni yapacağım, gerekirse TBMM gündemine de getireceğim" dedi.