Zeren, "Hak etmediğimiz yenilgi bizi çok üzdü. İyi oyunun karşılığını alamadık. Fırsat teptik, avantaj kaybettik. Yılmadan, bıkmadan motivasyonumuzu kaybetmeden mücadeleye devam edeceğiz. Yüzde 1 şansımız da olsa onu başarmak için çaba harcayacağız" dedi

FIRSAT TEPTİK
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, iyi futbol sergiledikleri Adanaspor deplasmanından hak etmedikleri mağlubiyetle ayrılmanın derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Futbolcuların maçı çevirmek için her şeyi yaptıklarını vurgulayan Zeren, şunları söyledi: "Maçı kazanacağımıza çok inanmıştık. Yendiğmizi taktirde çok büyük avantaj elde edecektik. Bunu biliyorduk. Rakiplerimizden bazılarıda puan kaybetmişti. Elimize gelen bu fırsatı değerlendirseydik farklı bir hava yakalayarak yolumuza devam edecektik. Skoru lehimize çevirecek zaman da vardı.

YÜZDE 1 ŞANS
"Hak etmediğimiz yenilgi bizi üzdü. Böylesine iyi oynadığımız bir maçı kaybetmek bizi derinden yaraladı. Gerçekten yazık oldu. Bu maçta sahada gerekli performans gösterildi. Maçı çevirecek zamanızda vardı. Fırsat teptik. Şimdi Play-Off daha da zorlaştı. Yılmadan, bıkmadan motivasyonumuzu kaybetmeden Göztepe maçına hazırlanacağız. Artık telafisi mümkün olmayan maçlar var. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Yüzde 1 şansımız da olsa onu başarmak için mücadele edeceğiz. Başka çare yok. Hedefimizden geri adım atmış değiliz."