Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçedeki canlı hayvan pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi. Başkan Şahin'in ziyaretine Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı ve Meclis Üyesi Erdal Doğan da eşlik etti.

HAYIRLI OLSUN

Vatandaşların Kurban Bayramı'nı en iyi şekilde geçirmesi için tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Şahin, "Göreve geldiğimizde hayvan pazarımız şehir merkezinde bulunuyordu. Kış aylarında her yer çamur içinde, yaz aylarında ise toz halindeydi. Bu durum, alıcı ve satıcılar için ıstıraptı. İlçe merkezimiz dışında içinde sosyal ihtiyaç alanları olan güzel bir tesis kurduk. Bu bayramda da canlı hayvan pazarımızı ziyaret ettik. Alışveriş yapan vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

BAYRAMLARINI KUTLADI

Vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Şahin, "Hemşehrilerimin istek ve önerilerini dinledim. Bu vesileyle idrak edeceğimiz mübarek bayramlarını kutluyorum. Bayramın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve insanlık ailesine hayırlar ve kardeşlikler getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Ziyaretimizde bize refakat eden Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanımız Erdal Doğan ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.