Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Rio Olimpiyatları Boks Avrupa Kota Elemeleri müsabakaları için Samsun'a gelen Türk Milli Boks Takımı, Yağız Spor Tesisleri'nde hazırlandı.

Yağız Boks Spor Kulübü Başkanı Halit Kol, "İlimiz boksa doyacak. Dünyanın en iyileri burada. Bizde milli takımımızı tesislerde konuk ederek büyük gurur yaşadık"dedi


2016 Rio Olimpiyatları Boks Avrupa Kota Elemeleri müsabakaları için Samsun'a gelen Türk Milli Boks Takımı, Yağız Spor Tesisleri'nde hazırlandı. Dün başlayan ve 18 Nisan'a kadar sürecek olan eleme müsabakaları ise Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşiyor. Yağız Boks Spor Kulübü Başkanı Halit Kol'da, "Boks en çok sevdiğim spor dalı. Boks milli takımını salonumuzda konuk etmekten ve onları izlemekten büyük zevk aldık. İnanıyorum ki erkek ve kadın milli takım sporcularımız en üst noktada olimpiyat vizesi alacaktır"dedi.

Milli takımı tesislerinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Yağız Boks Spor Kulübü Antrenörü Hamdi Yıldırım, "Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'e ve Milli Takım Teknik Direktörü Seyfullah Dumlupınar'a Türkiye'nin boksta ki yıldızlarını salonumuzda ağırlama imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum"dedi.