İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Sosyal Tesisleri'nde okul servisi şoförleri ile bir araya geldi.

Haftanın her günü her gün farklı bir programla mahalle sakinleri, esnaflar, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ile bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, 'Hizmetlerimizi icra ederken toplumun her katmanını, her kademesini yaptığımız hizmet ve projelerimizle bilgilendiriyoruz' dedi.

Okul servisi şoförlerinin sorumluluklarının büyük olduğunu söyleyen Başkan Tok, 'Okul servisi şoförleri topluma örnek insanlardır. Davranışlarıyla kılık kıyafetleri ile vitrindeki insanlardır. Sizlerin sorumluluğu çok büyük. Her gün can taşıyorsunuz. Yaptığınız görevin değeri ve pahası ölçülemez. Çocuklarımız sizlere emanet' diye konuştu.

Şoförlere belediye hizmet ve projeleri hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahallelerde cadde ve sokaklarda yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Tok, 'Belediyemizin bünyesine birçok araç kazandırdık. Köy statüsünden mahalle kimliğine kavuşan 11 tane mahallelerimizin bütün köy içleri sıcak asfalt oldu. Tali yolları, statik kaplamaları çevre düzenlemelerinin hepsi yapıldı. Şehir merkezinde de ciddi çalışmalar yaptık. Geçen yıl 43 bin 300 ton asfalt döktük. 46 bin 50 metrekare beton kaldırım yapmışız. 45 metrekare parke taş, 118 bin 850 metrekare statik kaplama, 7,5 kilometre yol açma gibi ciddi işler yapmışız. Öyle hızlı çalışıyoruz ki acil hizmet gereken mahallelere pratik olarak ekipmanlarımızı göndermemiz gerekiyor. Ondan dolayı da bu ekipmanlarımızı alma ihtiyacı hissettik. Faydasını da görüyoruz. Zaman kaybına tahammülümüz yok. Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışıyorlar' dedi.

Belediye olarak her alanda toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Başkan Tok, 'İlkadım Belediyesi olarak başlattığımız çalışmalar dört koldan hızla devam ediyor. Belediyecilik görevlerimizi eksiksiz yerine getirirken diğer yandan da İlkadım'ı bir marka haline getiren, İlkadım ilçemizin her geçen gün değerini yükselten projelerimiz hayat buluyor. İlçemizin doğusunda, batısında, her bir noktasında büyük projelerimiz yükseliyor. Bir yanda Türkiye'ye örnek olacak Selçuklu mimarisine uygun kesme taş ve ahşaptan oluşacak olan cami ve külliye projemiz, diğer yanda Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi, Baruthane Mahallemizde İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu, yeni Belediye Hizmet Binası ve Unkapanı Kültür Merkezi yenileme çalışmaları gibi hizmetlerimiz temeli atılan, bitmek üzere olan ve startı verilen projelerdir' şeklinde konuştu.