Samsun Bafralı hayırsever İşadamı H. Kaya Aşcı, Kurban Bayramı için geldiği memleketinde dostlarıyla buluşarak hasret giderdi.

VAZGEÇMEK YOK

Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Samsunspor'un efsane futbolcusu Murat Şimşek, Fenerbahçe eski masörü Mehmet Yenice, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, Furkan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Berati Ongun ile Bafra Dondurmacısı'nda bir araya gelen Aşcı, memleket sevdalısından asla vazgeçmeyeceğini dile getirdi.

HASRET GİDERDİ

İş hayatına atılmak için küçük yaşta baba ocağını terk ederek İstanbul'a gittiğini belirten Aşcı, "Yaklaşık 34 yıldır Ramazan ve Kurban bayramlarında baba ocağım Bafra'ya gelip hem hasret giderip hem de bayramlaşıyorum. Burada belli vakitlerde de dostlarımla bir araya gelip hasret gideriyoruz. Nereden geldiğimizi unutmamak için geçmişi yad ederek yaşıyoruz. Öte yandan şehir dışından misafirlerimizi Bafra'ya davet ederek onlara memleketimizin güzelliklerini tanıtıyoruz. Misafirlerimize özellikle nokulu, kaymaklı lokumu, pidesi, meşhur dondurması ikram ediyoruz. Dolayısıyla memleketimizi de insanlarını da çok seviyoruz" dedi.

TANJU ÇOLAK İZDİHAMI

Öte yandan dondurma salonunda Bafralı Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak'ı gören vatandaşlar, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Çolak, hayranlarını isteklerini yerine getirdi.

Ümit CEYLAN