İstanbul merkezli yerel medya ajanslarından olan, Localtime Danışmanı Ayten Zapçı, Media Life Group temsilcileri Belgin Kintutmaz ve Alev Yıldırım, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti.

Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu eşliğinde Haber Medya ofislerini gezen konuklar, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzunla ve daha sonra Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'le bir süre sohbet etti.

'HABER' SAMSUN İÇİN MARKA


Haber Medya Grubu'nun Karadeniz Bölgesi için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Localtime Danışmanı Ayten Zapçı, ''Haber Gazetesi ve Haberaks TV yaptığımız tüm anketlerde birinci sırada çıkıyor. Samsun'da şu anda Haber Gazetesi'nin okunma oranı yüzde 70, geri kalan yüzde 30'luk kısmı da diğer gazeteler hep birlikte oluşturuyor. Bir kere Samsun'da 'Haber' algısı var ve bu artık bir marka. Kalitenizin çok yüksek olduğunu biliyorduk da buraya gelip görünce düşündüklerimizden daha kaliteli bir medya merkezi olduğunu anladık. Başarılarınızın devamını diliyoruz'' diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU