30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde aralarında Kıraç'ın da bulunduğu birbirinden ünlü sanatçılar Mersinlilere unutulmaz bir Zafer Bayramı yaşattı. Birbirinden kaliteli ve sevilen sanatçıları Mersinli vatandaşları buluşturan Büyükşehir Belediyesi, etkinliğin son gününde de 4 sanatçıyı müzikseverlerle buluşturdu. Ahmet Öngel, Bülent Serttaş, Ali Kınık ve Kıraç'ın sahne aldığı son günde, Gözne Yaylası adeta sallandı. Ahmet Öngel ve Ali Kınık'ın seslendirdiği parçalar ile zaman zaman hüzünlenen vatandaşlar hareketli şarkıları ile yerlerinde duramadı.
Konserde sahne alan sanatçılara çiçek takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bir kentte birlik ve beraberlik ortamının yaratılmasının tüm hizmetlerden önemli olduğunu ifade ederek, 'Bir bölgede yaşayan insanlara ihtiyaç duydukları hizmetler elbette verilir. Ama hepsinden önemlisi o hizmetlerin gönül rahatlığı ile herkes tarafından eşit ve adil bir şekilde kullanılması. Bunun için huzur, güven, kardeşlik ortamı gerek. Bu etkinlikler, birlik ve beraberliğimizin oluşturulması için önemli. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı tebrik ediyorum, hep birlikte huzur içerisinde kutlayacağımız mübarek Kurban Bayramınızı da şimdiden kutluyorum' dedi.

Ağaçlı konser sahnesi hem Kıraç'ın hemde görenlerin takdirini topladı
Son olarak sahne alan sevilen sanatçı Kıraç en sevilen parçalarını alandaki vatandaşlar için seslendirdi. Konser esnasında Kıraç dolu dolu sahnesi ve birbirinden güzel şarkıları ile vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. Kıraç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda böyle coşkulu bir kalabalıkla karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gözne Meydanında kurulan sahnede doğal dokuya ve ağaçlara zarar verilmemesini de takdir ettiğini söyleyenKıraç, 'Harika bir yerdeyiz. Daha güzel bir sahne olamazdı. İstesek de yapamazdık. Sahnenin ortasındaki bu ağacı çok beğendim. Bunu ben de sosyal medya hesaplarımda paylaşacağım' diye konuştu.
Kıraç, konserin ardından sahnede söz verdiği gibi sosyal medya hesaplarından ağaca yaslanmış vaziyetteki bir fotoğrafını paylaştı.

Ağaçlı konser sahnesi hem Kıraç’ın hem de görenlerin takdirini topladı