Ligde 5 gün içerisinde önce Göztepe'yi ağırlayıp, ardından da Giresunspor'a konuk olacak Samsunspor kendi kaderini kendisi belirleyecek. Kırmızı- Beyazlılarda hedef bu iki maçtan 6 puan çıkararak, play-off umudunu korumak

YA TAMAM YA DEVAM
PTT 1. Ligi'nde Adanaspor'a 2-1 mağlup olarak haftayı puansız geçen Samsunspor'u oldukça kritik bir hafta bekliyor. Kırmızı- Beyazlılar, perşembe günü kendi sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Bu karşılaşmadan 3 gün sonra ise rakip bu kez deplasmanda Giresunspor olacak. Play-off hedefiyle yoluna devam eden Kırmızı- Beyazlılar, bu iki maçın ardından ya hedefine emin adımlarla ilerleyecek, ya da lige havlu atacak.

HEDEF 6 PUAN
Perşembe günü oynanacak Göztepe maçıyla 5 gün içerisinde iki kritik müsabakaya çıkacak olan Kırmızı- Beyazlılar, ligin ilk yarısında hem İzmir ekibine hem de Giresunspor'a 2-0'lık skorlarla mağlup olmuştu. Play-off hedefi doğrultusunda artık puan kaybına tahammülü olmayan Samsunspor, bu kritik virajı dönüp hedefe tutunabilmek için 6 puan hedefliyor. Teknik ekip Adanaspor yenilgisine rağmen iyi futbol oynayan takımı bu iki zorlu maça hazırlıyor.

KALAN MAÇLAR:
GÖZTEPE
GİRESUN (D)
DENİZLİ
BALIKESİR (D)
MALATYA
ERCİYES (D)