Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik 8. Hudut Bölük Merkezi Bilekli Komutanı Süleyman Keser, Birecik İlçe Jandarma Komutanı Harun Çetinkaya ve beraberindeki üst düzey komutanlar ile birlikte, Suriye Eşmesi köyündeki Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti.
Sınırdaki birlikleri ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Birecik 8. Hudut Bölük Merkezi Bilekli Komutanlığını ziyaret ederek, vatani görevini yerine getiren askerlerle tokalaşarak bayramlaştı. Daha sonra türbede görevli askerlerle bir araya gelen Genelkurmay Başkanı Org. Akar, askerlerin Kurban Bayramlarını kutladı. Askeri personelden türbe ve karakolun son durumu hakkında bilgi aldı. Org. Akar, türbe ziyaretinin ardından ziyaretçi defterini imzaladı.
Orgeneral Akar vatandaşın davetini kırmadı
Süleyman Şah Türbesinden ayrılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, yol üstündeki köylerde yaşayan çocuklar için durarak çeşitli hediyeler verdi. Köyde ikamet eden bir vatandaşın davetini kırmayan Org. Akar, aile ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Genelkurmay Başkanı Org. Akar, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti