Samsun Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma, Yaşlıları Koruma Derneği tarafından yaşlılar yararına yardım kermesi düzenlendi. Kermesin açılışını İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok ve dernek yetkilileri gerçekleştirdi.

Açılış sonrası kermeste bulunan ürünleri inceleyen Başkan Tok ve eşi Hatice Tok daha sonra birlikte alışveriş yaptı. Yaşlılarla yakından ilgilenen Erdoğan Tok, Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşamını sürdüren Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Sıtkı Sezgin ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Yaşlılar için düzenlenen kermese vatandaşların yoğun ilgi göstermesi gerektiğinin altını çizen İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, "Samsun Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma, Yaşlıları Koruma Dernek yetkililerini gerçekleştirmiş olduğu bu anlamlı kermesten dolayı tebrik ediyorum. Yaşlılarımız yararına yapılan bu kermesi tüm vatandaşlarımızın ziyaret etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Yaşlıların mutluluğu ve huzuru için gereken her türlü hizmete imza attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma, Yaşlıları Koruma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen bu anlamlı kermesin bu yıl da açılışını yapmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Böylesi güzel sosyal bir etkinliğe imza atan Samsun Huzurevi Derneği'ne sonsuz teşekkür ediyorum. Burada bulunan yaşlılarımızın mutluluğunu görünce tüm yorgunluğumuz tüm stresimiz uçup gidiyor. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İlkadım Belediyesi olarak bizler yaşlılarımız için gerçekleşen tüm etkinlik ve projelere destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman yaşlılarımızın yanlarında oluyor onlara desteklerimizi esirgemiyoruz çünkü tarihine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek boynumuzun borcudur. Tarihine saygısı olmayan milletlerin geleceği ise hiç düşünülemez. Bu sebepten gelirinin yaşlılar için kullanılacağı bu kermesi tüm Samsunlu vatandaşlarımızın ziyaret ederek alışveriş yapmasını istiyorum" diye konuştu.