Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş Vodafone Arena'da Bursaspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi taraftarlar stat ve çevresine gelmeye başlarken, Dolmabahçe yolunan döşenen kırmızı halı da dikkat çekti.

Beşiktaş taraftarının 3 yıllık özleminin sona ereceği ve bugün 20.00 itibariyle yeni stadı Vodafone Arena'ya kavuşmasına saatler kala siyah-beyazlı taraftarlar Dolmabahçe ve çevresinden stada gelmeye başladı. Beşiktaş Yönetiminin uygulamaya koyduğu kırmızı halı teması ise taraftarlardan büyük ilgi gördü. Akaretlerin çıkışından Dolmabahçe'nin tam karşı yolunda başlayan kırmızı halı Vodafone Arena'nın girişine kadar yerlere süslendi. Taraftarlar özellikle kırmızı halında geçerek stada gelmeyi tercih etti.

Siyah-beyazlı takımın taraftarların kalbi olan Beşiktaş Çarşı'da da maç öncesi kutlamalara ve tezahüratlara başlandı. Karşılaşmaya saatler kala Beşiktaş Çarşı'da toplanan siyah-beyazlı taraftarlar saat 16.00'da stadın kapılarının açılmasıyla Vodafone Arena'ya giriş yapabilecekler.