Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak ve Belediye Başkanı Halil Akgül, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası sebebiyle İlçe Emniyet Amiri Talip Traş'ı makamında ziyaret etti.

CANLARI PAHASINA GÖREV YAPIYORLAR
Vatandaşın can ve mal güvenliği, emniyetini ve huzurunu sağlamanın kolay bir iş olmadığını kaydeden Başkan Akgül, "İnsanların huzur içerisinde yaşamalarını sağlama ve huzuru sağlamanın da paydaşı olmanın güzel bir duygu olduğu düşüncesindeyim. Polislerimiz, güvenlik için canları pahasına görevlerini yerine getiriyor. Emniyet güçlerimizin yaptığı işin değeri hiç bir şeyle ölçülemez. Vatan savunmasında şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Emniyet Teşkilatı'nın 171. yılını kutluyorum" diye konuştu.

PLAKET TAKDİM ETTİ
İlçe Emniyet Amiri Talip Traş, İlçe Kaymakamı İskender Çolak ve Belediye Başkanı Halil Akgül'e katkılarından dolayı plaket takdim etti. Ziyarette, Jandarma Blk. Komutanı Hakan Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Halk Eğitim Müdürü Yaşar Ertan, P.T.T İlçe Müdürü Halit Ören, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Fatih Sağlam ve AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman da yer aldı.