AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Hemşehrilerinin sıcak ilgi, alaka ve desteklerine çok teşekkür ettiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Seçimden öncesinde de halkımızla birlikte el eleydik, seçim sonrası da da halkımızın içindeyiz. Milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını tek tek yerine getiriyoruz. Söz verdik yapıyoruz, milletimizin desteği ile yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin huzuru ve refahı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR
AK Parti kurulduğu günden bu bugüne kadar siyaseti, siyasi zemini güçlendiren adımlar attığını belirten Milletvekili Köktaş, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Türkiye'yi ilgilendiren konuların tamamında siyasi bir yol haritası izledik, başka yollara tevessül etmedik. Karanlık odaklarda siyasi dizayn projelerine asla itibar etmedik. Siyaseti dizayn eden tek bir güç vardır, o da millettir dedik. Seçim meydanlarında milletimizin de büyük destek verdiği bir sloganımız vardı, 'Onlar Konuşur AK Parti Yapar.' Şimdi diyoruz ki; Allah'ın izniyle söz verdik ve yaptık. Gencimize, yaşlımıza, işçimize, memurumuza, esnafımıza, çiftçimize ne vaat ettiysek 3 ay da hepsini yerine getirdik. Hükümetimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sözünün eri olacaktır."

Milletvekili Köktaş'ın Çarşamba İlçesi'nde gerçekleştirdiği programa AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Koordiratörü Şakir Piyade ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.