AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevine tekrar atanan İsmail Yaman ve yönetim kurulu üyelerine "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendiren Köktaş, bölgenin ateş cemberine dönüştüğü bir ortamda büyük Türkiye'yi inşaa etmeye çalıştıklarını söyledi.

KARALAMAYA YER YOK
Milletvekili Köktaş, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu kınadığını belirtti açıklamalarında şunları söyledi: "Son dönemlerde muhalefet partilerinin, özellikle ana muhalefet partisinin genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bakanlarımıza, Başbakanımıza, AK Parti kurucusu, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sarf etmiş olduğu sözleri şiddetle kınıyoruz. Siyasette bağnazlığa, iftiraya, karalamaya yer olmadığını, bu davranışlarda ısrar edenlerin aziz milletimiz yeri ve zamanı geldiğinde cezalandırmasını bilmiştir. Düşünün ki; bu genel başkan, bir bakanımıza çıkıp 'birilerinin önüne yatmış' ifadesini kullanıyor. Herkesin topyekün karşısında duracağı bu sözleri, ana muhalefet partisinin lideri kullanabiliyorsa, acaba çıkıp ta birileri kendi eşi ve ya partisine mensup bir hanımefendi için kullansa, Kılıçdaroğlu, bunun için ne düşünür? diye de merak etmekteyim" diye konuştu.

Yeni atanan ilçe yönetimini tebrik ederek, başarılar dileyen Milletvekili Köktaş, ayrıca ilçe binasının yanında bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflara "Hayırlı, berekli bol kazançlar" dileklerini iletti.